Pasta z białej fasoli i pieczarek

Dzisiaj kolejna pasta. Tym razem z białej fasoli i pieczarek. Smaczne smarowidło do chleba. Doskonale smakuje też z krakersami.
- 2 szkl ugotowanej białej fasoli
- 200 g pieczarek
- 1 cebula
- 1 łyżka majeranku
- 1 – 2 ząbki czosnku
- sól
- pieprz
- olej do smażenia
Cebulę obrać, pokroić i wrzucić na patelnię na rozgrzany olej, dodać pokrojone pieczarki, posolić i usmażyć. Wystudzić.
Do pieczarek dodać fasolę, pokrojony lub przeciśnięty przez praskę czosnek, majeranek, doprawić wg uznania solą, pieprzem i całość zmiksować.
Smacznego :)
No ,będę mieszać ,muszę zobaczyć co to za mikstura chlebowa.
Dobra mikstura :)
Brzmi i wygląda smacznie :)
i jest smaczna :)
Pastę z fasoli uwielbiam, ale jeszcze z pieczarkami jej nie robiłam, super pomysł :-)
Marzenko spróbuj bo warto :)
Bardzo lubimy takie smarowidła :) Chętnie wypróbujemy :) pozdrowienia
Jest smaczne, więc warto, pozdrawiam :)
uczyniłam kiedyś bardzo podobną, z fasolą są baaardzo smaczne! :)
Ja lubię wszystkie pasty, nie tylko te z fasoli :)
Uwielbiam takie pasty, muszę wypróbować:)
polecam :)
Brzmi i wygląda kusząco :)
Kusi, to prawda :)
Super pomysł na pastę :) Z fasoli robiłam, ale nie pomyślałam o pieczarkach – smacznie!
Jak to z pastami bywa, ta powstała z tego co miałam w lodówce, ale okazało się, ze pieczarki świetnie tutaj pasują :)
Bardzo ciekawe połączenie :D Warto spróbować :)
Warto :)
Smaczny i zdrowy pomysł na pastę, chętnie spróbuję kromeczkę :)
Małgosiu, częstuj się :)
Hmm, pychota! :>
:)
uwielbiam takie pasty :)
I ja też :)
Ciekawe :) Pasta musi być smaczna.
Nam smakowała :)