Klops pieczony z kaparami

Klops pieczony z kaparami

Proste i szybkie. Smaczne na ciepło i na zimno. Może więc być częścią obiadu albo służyć za domową wędlinę. Mało roboty, dużo smaku, czego chcieć więcej :)

klops pieczony z kaparam

  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • 1 cebula
  • 1 jajko
  • 4 łyżki bułki tartej
  • mały słoiczek kaparów
  • musztarda
  • sól
  • olej

klops pieczony z kaparam

Cebule obrać i podsmażyć na oleju. Wystudzić.

Kapary odsączyć.

W misce wymieszać wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

Przełożyć do brytfanki.

Piec w 180ºC przez 45 minut.

Smacznego :)



4 thoughts on “Klops pieczony z kaparami”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


Translate »