ciasto chlebowe zaczyn bibosz 650 g maki pszennej chlebowej 230-250 g wody 1 łyżeczka słodu jęczmiennego 1 łyżeczka soli 150 g owczego sera pleśniowego 1 łyżeczka całych nasion kminku 1/4 łyżeczki drożdży (opcjonalnie)

ciasto chlebowe zaczyn bibosz 650 g maki pszennej chlebowej 230-250 g wody 1 łyżeczka słodu jęczmiennego 1 łyżeczka soli 150 g owczego sera pleśniowego 1 łyżeczka całych nasion kminku 1/4 łyżeczki drożdży (opcjonalnie)

ciasto chlebowe
zaczyn
bibosz
650 g maki pszennej chlebowej
230-250 g wody
1 łyżeczka słodu jęczmiennego
1 łyżeczka soli
150 g owczego sera pleśniowego
1 łyżeczka całych nasion kminku
1/4 łyżeczki drożdży (opcjonalnie)

ciasto chlebowe zaczyn bibosz 650 g maki pszennej chlebowej 230-250 g wody 1 łyżeczka słodu jęczmiennego 1 łyżeczka soli 150 g owczego sera pleśniowego 1 łyżeczka całych nasion kminku 1/4 łyżeczki drożdży (opcjonalnie)
Rate this post

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.